• Eesti

Tulemas rahvusvaheline energiakonverents Kuressaares

Tuuleenergia blogi - eteap November 16, 2017

Kuressaares toimub 23.–24. novembril 2017. a. rahvusvaheline energiakonverents “Läänemere piirkonna targad energialahendused kui majanduskasvu ja heaolu allikas”. Üritus on suunatud ettevõtjatele ja regiooni esindajatele ning võtab fookusesse energiasektori võimalused ja väljakutsed, tehes ülevaate ka viimase aja uuenduslikest lahendustest Põhjamaade ja Läänemere piirkonnas.

Kahepäevane programm pakub paneeldiskussioone ja ettekandeid 15 esinejalt, kellest kaheksa on välisriigist. Konverentsi kuulutab avatuks Saaremaa vallavanem Madis Kallas, energiatõhususe poliitikatest ja mõjudest annab ülevaate Cambridge´i ülikooli teadur Sanna Markkanen ning tulevikuvisioone laevanduses käsitleb Wärtsilä merelahenduste innovatsioonidirektor Johanna Fräki.

VT teisi esinejaid ja registreeru siit:
https://www.eas.ee/form/energy-solutions/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes