• Eesti
  • English

Enefit Green: 2030. aastaks on pool Eesti energiatoodangust roheline

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap November 29, 2018

BNS, 29.11.2018

Eesti Energiale kuuluva Enefit Greeni hinnangul on 2030. aastaks pool Eesti energiatoodangust pärit taastuvatest allikatest, sellest enamik tuuleenergiast.

Taastuvenergeetika teeb täna Eestis sama kiireid ja pöördelisi arenguid nagu need toimusid meie panganduses käesoleva sajandi alguses,” ütles Narvas toimuval konverentsil “Energeetikast piiramatult” Enefit Greeni juhatuse liige tootmisvaldkonnas Innar Kaasik ning märkis, et juba praegu ulatub taastuvenergia kogutoodang 524 gigavatt-tunnini.

Kaasik prognoosis, et juba aastaks 2030 võib kogu Eesti energiabilansist poole anda taastuvenergia, millest lõviosa moodustab siis tuuleenergia, teatas konverentsi korraldanud Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit (EETEL).

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes