• Eesti

Nurka surutud Sõnajalad paluvad poole valitsuse audientsi

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap December 9, 2018

Postimees, 09.12.2018

Tuuleettevõtjad Oleg ja Andres Sõnajalg ihkavad laua taha saada pool valitsust, et leida koos võimalusi, kuidas arendada Eestis taastuv- ja tuuleenergeetikat olukorras, kus üha suuremaid tükke haukab riiklik energiakontsern Eesti Energia.

«Praeguseks hetkeks on ilmnenud, et Eesti taastuvenergeetika sektorisse uute hädavajalike investeeringute tegemine on takerdunud erinevate õiguslike ja tehniliste tegurite tõttu, mille ületamine üksnes ametnike või ühe ministeeriumi tasandil rakendatavate meetmetega on liialt aeganõudev ja ebaefektiivne,» kirjutas tuuletehnoloogia liidu esimees Andres Sõnajalg.

Sellega viitas Sõnajalg, et koostöö üksikute ministeeriumite ja ametnikega pole soovitud tulemust andnud, mistõttu on tarvilik minna üle nende peade ja rääkida tippu kuuluvate poliitikutega otse. Seetõttu on kiri adresseeritud tervelt seitsmele Eesti valitsuse ministrile: Jüri Ratasele, Urmas Reinsalule, Toomas Tõnistele, Kadri Simsonile, Rene Tammistile, Siim Kiislerile ja Jüri Luigele.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes