• Eesti

Tuuleenergia assotsiatsiooni uus tegevjuht

Eesti uudised, ETEA uudised, Tuuleenergia blogi - Tuul May 6, 2020

Maist alustas Eesti Tuuleenergia tegevjuhina tööd Terje Talv. Terjel on pikaajaline kommunikatsioonijuhtimise kogemus.

“Soovin tuua tuuleenergia võimalused ühiskonnas selgemalt esile ja leida laiemat kõlapinda just pikaajaliste kliimaeesmärkide saavutamiseks ellu kutsutud tegevustele. Teadlikkus ja koostöö erinevate huvigruppide vahel on esmased märksõnad uuele positsioonile asudes,” lisas Talv. 

Tuuleenergia assotsiatsiooni juhatuse esimehe Aavo Kärmase sõnul on liidu eesmärk igakülgselt arenda ja toetada tuuleenergia laiemat kasutust nii maismaal kui merel. “Oleme täna vastamisi aastaks 2030 seatud taastuvenergeetika eesmärkidega, mis nõuavad kõigilt asjaosalistest suurt pühendumist, koostööd ja ettenägelikke otsuseid. Uus tegevjuht toob uusi tuuli ja arendab seniseid koostöömudeleid,“ sõnas Kärmas. 

Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon on 2001. aastal loodud erialaliit, mille liikmeteks on 22 kodumaist ja rahvusvahelist ettevõtet, kellele kuulub ligi 95% ehk 293,5 MW Eestis installeeritud tuulikute koguvõimsusest (310 MW).

Liidu missiooniks on luua tuuleenergia- ja selle tehnoloogia arengule tingimused, mis tagavad valdkonna konkurentsivõime ning taastuvenergia laiema kasutuselevõtu kaudu puhta elukeskkonna säilimise.

Terje Talv, tegevjuht
E-mail: terje.talv(at)tuuleenergia.ee
Tel: +372 5063583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes