• Eesti
  • English

Kuidas päästa inimest tuulegeneraatorist?

17. august 2020 Eesti uudised, ETEA uudised, Tuuleenergia blogi, Uncategorized - Tuul

Eesti tuuleenergia arendus kogub jõudu ja tuuleressurssi, mida roheliseks elektriks muuta, jagub meil nii maismaal kui merel. Eesti Tuuleenergia Assotsiatsioon koos Päästeametiga on ellu kutsumas täiesti uut päästmisrežiimi, mis tagab inimese eduka päästmise tuulegeneraatorist.

Loe edasi »

Rahandusministeerium kutsub mereala planeerimises kaasa rääkima

11. august 2020 Eesti uudised, Tuuleenergia blogi, Uncategorized - Tuul

Eesti esimese riikliku mereala planeeringu põhilahendust ja selle mõjude hindamist tutvustavad avalikud arutelud toimuvad 17.-19. augustini Tallinnas, Kuressaares ja Saka mõisas, kuhu on oodatud kaasa rääkima ja mõtlema kõik huvilised.

Loe edasi »

Miks ma tuulikusse ei saa?

10. august 2020 ETEA uudised, Tuuleenergia blogi, Uncategorized - Tuul

Tuulegeneraatorid on võimsad, suured ja pakuvad täiesti põhjendatult inimestele huvi. Nii tulevadki aeg-ajalt soovid tuulikut külastada. Kahjuks peab alati eitavalt vastama, sest see näiliselt lihtne ettevõtmine nõuab ohtralt ohutusmeetmeid ja ressursimahukaid otsuseid. 

Loe edasi »

Riigikohus: nii omavalitsus, Kaitseministeerium kui ka arendaja peavad tuulikute kavandamisel olema avatud koostööle

22. juuni 2020 Eesti uudised, ETEA uudised, Tuuleenergia blogi - Tuul

Riigikohus jättis rahuldamata tuulegeneraatori ehitusloa saamiseks kohtusse pöördunud ettevõtja kaebuse ning selgitas ühtlasi Kaitseministeeriumi, kohalike omavalitsuste ja arendajate õigusi ja kohustusi tuulikute kavandamisel.

Loe edasi »

Parnu opens proceeding for spatial plan for Enefit Green wind farm

22. juuni 2020 EWEA news, EWPA news, EWPA's blog, Uncategorized - Tuul

The council of Parnu on Thursday ruled in favor of an application by Enefit Green to initiate the preparation of a designated spatial plan and a strategic environmental assessment to ascertain whether a marshy area in Paikuse rural municipality district, about 20 kilometers from the city of Parnu, is suitable for building a wind farm. 

Loe edasi »

Pärnu linnavolikogu algatas tuulepargi eriplaneeringu

22. juuni 2020 ETEA uudised, Tuuleenergia blogi, Uncategorized - Tuul

Pärnu linnavolikogu algatas Paikuse osavalda Põlendmaa küla lähedale kavandatava tuulepargi ja selle toimimiseks vajaliku taristu eriplaneeringu ning selle keskkonnamõjude strateegilise hindamise koostamise.

Loe edasi »

Saaremaast läände jääv mereala sobib tuulepargiks

11. juuni 2020 Eesti uudised, ETEA uudised, Tuuleenergia, Tuuleenergia blogi, Uncategorized - Tuul

Saaremaast läände jääv mereala sobib tuuleenergeetika arendamiseks. Sellisele järeldusele jõudsid TÜ Eesti Mereinstituudi teadlased, kes uurisid sealset merepõhja elustikku ja elupaikasid.

Loe edasi »

Lääne-Nigula valla tuuleenergeetika eriplaneeringu asukoha eelvaliku lähteseisukohtade ja keskkonnamõju strateegilise hindamise väljatöötamise kavatsuse avalik väljapanek ja arutelud

8. juuni 2020 Eesti uudised, ETEA uudised, Tuuleenergia blogi - Tuul

Lääne-Nigula vallavolikogu on oma 17.10.2019. a otsusega nr 54 algatanud kohaliku omavalitsuse eriplaneeringu ja keskkonnamõju strateegilise hindamise. Omavalitsuse eriplaneeringu koostamise eesmärk on leida tuulepargi ja selle toimimiseks vajaliku taristu rajamiseks sobivaim asukoht Lääne-Nigula vallas ja koostada sobivasse asukohta detailne lahendus ehitusõiguse määramiseks. Loe edasi »

1 2 3 4 5 .. Vanemad uudised»

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes