• Eesti

Uuring: lähikümnendid muudavad järsult energiasüsteeme. Ja meie harjumusi autode tankimisel, majade kütmisel ja tehaste käigus hoidmisel

Maailma uudised - eteap April 28, 2019

Delfi Ärileht, 28.04.2019

Fossiilsete kütuste asemel hakkavad domineerima päikese- ning tuuleenergia. Maailma energiasüsteemid muutuvad järsult. See omakorda muudab tundmatuseni meie seniseid harjumusi autode tankimisel, majade kütmisel ning tööstustele vajaliku energia andmisel.

Just sellisele järeldusele jõudis konsultatsioonifirma McKinsey 146 riiki, 55 energiatüüpi ning 30 sektorit hõlmavas ülevaates Globaalsed Energiaperspektiivid 2019.

Paljud neist muutustest on tingitud sellest, et ebaefektiivsed tehnoloogiad asendatakse efektiivsemate alternatiividega.

Pärast enam kui sajandi kestnud pidevat kasvu oodatakse, et umbes 2030. aastal saavutab üleilmne energianõudlus taseme, kust enam edasi ei liiguta. Seda vaatamata rahvastiku jätkuvale suurenemisele ning heaolu ja rikkuse kasvule.

Loe edasi Delfi Ärilehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes