• Eesti
  • English

Salme tuulepargis alustati krüptovaluuta kaevandamisega

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap June 1, 2018

BNS, 01.06.2018

AS Eesti Elektrile kuuluvas Salme tuulepargis alustati taastuvenergial põhinevat krüptovaluuta kaevandamist.

“Meie jaoks on tegemist väga huvitava projektiga, kuna otsime üle kogu maailma pidevalt viise, kuidas oma tuulikutehnoloogiat ja teenust edasi arendada. On hea meel, et detsentraliseeritud rahaülekannete blokiahela tehnoloogia on leidnud tee meie tuuleparki. Loodetavasti kujuneb see viljakaks koostööks,” ütles Salme tuulepargi omanikfirma Eesti Elekter AS-i juhatuse liige Oleg Sõnajalg pressiteate vahendusel.

Taastuvenergia ja krüptovaluuta kiiret arengut ei ole mõistlik ignoreerida. Need valdkonnad on juba praegu muutmas maailma. Mida rohkem sünergiaid tulevikutehnoloogiate vahel leiame, seda konkurentsivõimelisemad tulevikus oleme,” lisas Sõnajalg.

Krüptovaluuta kaevanduskonteineris toimub ööpäevaringselt tehingute kinnitamine ja vahendamine, mida nimetatakse töökinnituseks ja see kõrgtehnoloogiline tegevus tarbib märkimisväärses mahus elektrienergiat.

Salme tuulepark on seitsmest tuulikust koosnev tuulepark, milles töötavad nii Enercon ja Vestas tuulikud kui ka Eesti tehnoloogial põhinev Eleon tuulik.

Vaata ka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes