• Eesti

Viru- Nigula vallavanem: paanikaks ei ole põhjust

Eesti uudised, Tuuleenergia - Tuul April 9, 2015

Virumaa Teataja, 09.04.2015

Viru-Nigula vallavanem Raido Tetto arvas, et tuulikud on üldiselt ohutud ning ilmselt oli eile õhtul Viru-Nigula tuulepargis Tüükri külas puhkenud tulekahju õnnetu juhus.

“Igal pool võib õnnetusi ette tulla,” sõnas Tetto ja paanikaks ei ole põhjust.

Raido Tetto ütles, et sai õnnetusest teada hommikul ning sündmuskohale veel jõudnud ei ole. Küll aga läheb ta peagi ka ise olukorraga tutvuma ning kohtub ka aktsiaseltsi Nelja Energia esindajatega.

Vallajuht sõnas, et põhjus ei ole küll veel täpselt selge, kuid pole alust arvata, et tegu on veaga, mis peaks ilmnema ka teistel tuulikutel.

8. aprillil kell 23.22 teatati Häirekeskusele tulekahjust Lääne-Viru maakonnas Viru-Nigula vallas Tüükri külas, kus põlesid 90 meetri kõrgusel elektrituuliku seadmed ning lendlevatest põlevatest seadmetükkidest ja sädemetest süttis kahel pool maanteed kulu.

Ohutuse tagamiseks suunas politsei liikluse Viru-Nigula kaudu ümber, päästjad kustutasid kulu ning tagasid valve maastiku võimaliku uuesti süttimise avastamiseks ja lahkusid sündmuskohalt kell 03.37.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes