• Eesti

Eesti võib järgmisel aastal saada ühistupanga

Eesti uudised, Tuuleenergia - Tuul May 3, 2015

Õhtuleht, 03.04.2015

Eestis on tegevust alustanud hoiulaenuühistu Kodumaa, mille eesmärk on muutuda juba lähiaastatel Eesti kapitalil olevaks ühistupangaks.

Hoiulaenuühistu Kodumaa väärtustab ka rohelist mõtteviisi ning plaanib seetõttu investeerida nii taastuvenergia projektidesse, kui ka pakkuda laenuvõimalust päikesepaneelide soetamiseks või tuuleparkide rajamiseks.

Samuti on ühistu deklareerinud, et kuna igal eestlasel peaks olema õigus omada maad, siis annab ühistu tulevikus kuni kümneks aastaks laenu põllu- ja metsamaa soetamiseks. Lisaks toetatakse väike- ja mikroettevõtteid kaasfinantseeringuna laenude saamisel, seda peamiselt tootmise, mahetoidu ja taaskasutusega tegelevate ettevõtete puhul.

Hoiulaenuühistu teatas ka oma kodulehelel, et neil on plaanis muutuda järgmisel aastal ühistupangaks ning 2017. aastal oleks Kodumaa näol tegemist juba Eesti suurima kodumaise ühistupangaga, millel on oma internetipank kui ka pangakaart.

Lähemalt vaata ühistu kohta SIIT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes