• Eesti

Sõnajalad murdsid vägikaikaveos riigiga paigalseisust läbi

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap February 8, 2018

Postimees, 08.02.2018

Kui kuskil kümmekond päeva tagasi kirjutas Postimees, et ettevõtjatest vendade Sõnajalgade kannatus katkes, kuna kohtuasi, mis pani nende Aidu tuulepargi ehituse seisma, ei liigu üldse edasi, siis nüüd on selles osas toimunud üsna oluline läbimurre.

Viimasel ajal just tuuleenergeetikale keskendunud vendade Oleg ja Andres Sõnajala mure oli, et riik on asunud Aidu tuulepargi kohtuprotsessi tahtlikult venitama, mistõttu esitasid nad 26. jaanuaril Tartu halduskohtule taotluse justiitsministeeriumilt kohtupidamiseks vajalike dokumentide väljanõudmiseks. Ühtlasi tegid Sõnajalad ettepaneku ministeeriumi trahvida tahtliku asjaga venitamise eest.

Nüüd selgub aga, et Tartu halduskohus on otsustanud Sõnajalgade taotluse selle kõige olulisemas punktis napilt nädal aega hiljem pärast selle esitamist rahuldada. Nimelt kohustas kohus oma esmaspäevase, 5. veebruari määrusega justiitsministeeriumi esitama kohtule hiljemalt 12. veebruariks Sõnajalgade ettevõtte Aidu Tuulepark OÜ taotletud kaitseministeeriumi 1. veebruari 2017 taotluse, mis oli järelevalvemenetluse algatamise aluseks.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes