• Eesti

Minister kutsub uljaid Sõnajalgu korrale: lõpetage ebaseaduslik ehitus

Eesti uudised, Tuuleenergia - eteap April 9, 2019

Postimees, 09.04.2019

Viimaseid päevi ametis olev keskkonnaminister Siim Kiisler kutsus vendasid Sõnajalgasid üles mõistlikkusele, et nad jätaksid trikitamise ja lõpetaksid ebaseaduslikult tuulepargi ehitamise Aidus.

Eesti ühe suurima, Aidu tuulikupargi ehitus jäi seisma paari aasta eest, kui Ida-Viru maavalitsus vaidlustas 2015. aasta kevadel Oleg ja Andres Sõnajala ettevõttele OÜ Aidu Tuulepark välja antud ehitusload. Kohus peatas tuulikute püstitamise kaks aastat hiljem. Kehtetud on need seniajani.

Loe edasi Postimehe veebist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

« »

nike factory outlet kobe 9 elite polo ralph lauren outlet online air max 90 pas cher polo ralph lauren pas cher fake nike shoes new basketball shoes tiffany free runs what the kobe 8 nike air mag big size jordans nba shoes